ÖDS UYGULAMALARI SELÇUKLU ANADOLU LİSESİNDE !

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci ve Öğretmen Destek Sistemi öğrencilere her branştan sunduğu akademik içerikler ile öğrencilerimize keyifli etkileşimli uygulamalar sunuyor.

12.12.2023 268

Soru temelli hazırlanan sistem; ders kitapları, konu anlatımları, ders anlatım videoları ve soru çözüm videoları ile destekleniyor. Öğrencilere çeşitli yardımcı kaynaklara erişim olanağı sağlayan sistem sayesinde veliler de önemli ölçüde bir ekonomik yükten kurtarılmış oluyor. Bu sistemi; öğrenci ve öğretmenlerimize tam anlamıyla tanıtmak, her branştan öğretmenin öğrencilerinin kazanımlarını desteklemesi ve bu anlamda çalışmaların kontrolünü sistemli bir şekilde yapabilmeleri hususunda yönlendirme yapmak amacıyla öğretmen ve öğrencilerimizle toplantılar yaparak, uygulamalı örnekler üzerinde çalıştık. Okulumuzda aktif olarak kullanılan sistemin tüm öğretmen ve öğrencilere fayda sağlaması dileğiyle...

12-12-202312-12-202312-12-202312-12-202312-12-202312-12-2023